lördag 6 augusti 2022

 1. Det ÄR… egentligen enkelt att ANGE vad som MÅSTE förändras. Det räcker nog ganska långt att byta vad som styr ekonomin för att minska förstörelsen av naturmiljöer, utan att det kostar en enda krona.

2. De som egentligen betalar för tillväxts-förstörelsen är ju indirekt alla de enskilda hushållen världen över.
3. Men, men... det kräver något ganska svårt... att synkront... och successivt steg för steg, ändra bortåt 3,5 % av miljarder levande människors hushållsbeteende… för att alla de övriga skall följa efter.
4. Många, många, många medelinkomsts-hushåll blir det... inom många "lämpliga" bostadsområden... inom städer, tätorter och byar.
5. Det är ju i stort, sedan början av 1800-talet konstaterat att enligt SAYs lag!!... det som SÄLJS via den chansartade innovativa entreprenörs-drivna utbuds-ekonomins och som… finansierande pensionsfonder bekostar... via börsen …. och den mördande reklamen … och som… köps av "alla" hushålls-försörjares arbetsinkomst...
där var och en av dess medlemmar bara KÖPER... KÖPER och KÖPER.... och som... snälla... snälla, curling-föräldrarna bara BETALAR och i sin tur litar på att pensionsfonderna så småningom bekostar.
Vi bör alltså... inom alla bo-områden... först kanske de mest lämpade (villa-områden inom städernas tillfartsleder?!)... som kräver minst förändring?!)... istället klimat-teknik-upphandlar... via loka bo-områdes- kooperativ...
och vidare… enbart villkors-beställer delarna till saker som de skälva monterar om någon inom byn råkar bli arbetslös.
Beställning av hela BATCHAR sker genom regional beställning (för att det skall blir bli en hel batch från Gnosjö eller motsv. med avropsavtal???)
Där det som enligt strikta klimat-villkor beställs med hållbarhet...
över decennier...
och delning-ekonomi...
Kort sagt utbudsekonomin ->>> beställningsekonomin genom bo-områdes-kooperativ via regionala DAO och blockchain... och smarta kontrakt.
jag svarar gärna på frågor... om hur osv... osv...

Inga kommentarer: